Kufizim i Lëvizjes nga data 28.03.2020

You are here

Njoftim zyrtar nga Kryeministria: Nga nesër, e Shtunë datë 28 Mars nga ora 13:00 deri të Hënën në orën 5:00, ndalohet rreptësisht lëvizja për këmbësorët dhe qarkullimi i mjeteve në rrugë.

Nga dita e Hënë ndryshon dhe regjimi i lëvizjes së këmbësorëve. Qytetarët do të mund të lëvizin vetëm duke marrë Leje Digjitale përmes aplikacionit online ose një mesazhi me telefon.

E-Albania: Leje për Dalje

Tags: 

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga