Kujtesë Miqësore! Shërbimi në DRSHTRR ditën e sotme është: 08:00-19:00

You are here

Ju rikujtojmë se orari i shërbimit në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor ditën e sotme është: 08:00-19:00!

E enjte - e premte 08:00-16:00!

Për të shmangur radhën në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Tiranë dhe Durrës për veprimet me mjetin, rezervoni orarin e shërbimeve në: www.dpshtrr.al.

Rezervo Kontrollin Teknik dhe Paguaj Taksat Online në platformën e-Albania!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga