Në Pistën Paul Ricard, Le Castellet, Francë

You are here

Në Pistën Paul Ricard, Le Castellet, Francë për të parë e jetuar nga afër një eksperiencë unike si FIA Motosport Games, në një nga infrastrukturat e ngjashme me koncept-idenë e Automotoparkut të parë shqiptar që do të realizojmë në Elbasan.

 Aktivitete që do t’i kemi së afërmi edhe në Shqipëri, falë bashkëpunimit me ACA  (Automobile Club Albania) dhe FIA(Fédération Internationale de l'Automobile), në shprehje të një ëndrre që tashmë do të jetëzohet edhe për talentet tona të motorsportit.

Mision kombëtar e rajonal për sot dhe brezat që vijnë, për Automotorizimin Shqiptar, për sigurinë rrugore dhe ekonominë automotive e jo vetëm.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga