Njoftim mbi përdorimin dhe ofertat e internetit

You are here

AKEP koordinim me operatorët e fushës, oferta të reja Interneti në kushtet e COVID-19:

   1. 50% më shumë internet;

   2. Akses falas në internet në çdo platformë edukative, përfshirë RTSH School channel;

   3. Mundësi për abonentët me kontratë të telefonisë fikse për të pasur piataforma edukative për  fëmijë të çdo moshe, 60 % më lirë;

   4. Zgjatja e ofertave për internet fiks dhe TV nga Abcom të ofertës familjare 3+1 me përmbajtje falas për fëmijët;

   5. Ofertë për një muaj falas për çdo paketë të re abonimi internet nga Albtelecom.

Tags: