Pezullim i fluturimeve për dhe nga Gjermania, Austria, Svicra dhe Hungaria

You are here

Në kuadër të masave drastike të ndërmarra nga Qeveria Shqiptare, për parandalimin e përhapjes së COVID-19, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njofton se duke filluar nga data 16 Mars, ora 23:59, NDALOHEN të gjitha fluturimet për dhe nga GJERMANI, AUSTRI, SVICËR dhe HUNGARI.

Tags: