Platforma e Bashkëqeverisjes - Raporto Problematikën

You are here

Këto kohë janë të karakterizuara nga vështirësi dhe probleme nga më të ndryshmet, të cilat kanë nevojë për komunikime të vazhdueshme mes individëve dhe shtetit, për të adresuar probleme të ndryshme që lindin në jetën e përditshme të qytetarëve.
Nga sot çdo qytetar ka në dispozicion një kanal emergjence për të komunikuar drejtëpërdrejtë me shtetin, duke përdorur aparatin celular apo kompjuterin, duke e adresuar problemin tek www.shqiperiaqeduam.al.
Skuadrat speciale të Platformës së Bashkëqeverisjes janë në dispozicion për të transmetuar me shpejtësi çdo shqetësim dhe në këtë mënyrë institucionet do të kenë mundësi të lëvizin me shpejtësi për zgjidhjen e çdo problemi të mundshëm.

Platforma e Bashkëqeverisjes - Raporto Problematikën

 

Tags: 

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga