Punishtja jonë lëvizëse e Targave Suvenir ka zbarkuar për të sjellë një valë të re romantizmi në qytet përgjatë datave 9 - 14 Shkurt!

You are here

Magjia e dashurisë ka pushtuar Pedonalen e Tiranës gjatë kësaj pasditeje të ëmbël!

Punishtja jonë lëvizëse e Targave Suvenir ka zbarkuar për të sjellë një valë të re romantizmi në qytet.

Targat e personalizuara me emra dhe thënie dashurie do të jenë dhurata perfekte këtë “Shën Valentin”.

Mos e humbisni mundësinë për të shprehur dashurinë tuaj në një mënyrë unike!

Ejani në pedonale dhe gdhendni dashurinë në një targë që do të mbetet pjesë e kujtimeve tuaja më të ëmbla!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga