Së bashku në "Javën Ndërkombëtare të Sigurisë Rrugore"! 

You are here

Së bashku në "Javën Ndërkombëtare të Sigurisë Rrugore"! 

 Aktivitetet argëtuese, lojërat dhe udhëzimet e ekspertëve tanë mbi edukatën rrugore, na ndihmuan të krijojmë një atmosferë argëtuese dhe të mësuarit të bëhej një kënaqësi! 

 Me pjesëmarrjen e Ministrit të Brendshëm, Z. Taulant Balla, ekipi i Sigurisë Rrugore në bashkëpunim me Kryqin e Kuq, Bashkinë Fier, Drejtorinë Vendore të Policisë, Shkollën e Mesme Profesionale "Petro Sota", GBI - Health and Safety Academy dhe Zyra Vendore e Arsimit Universitar, përcollën rëndësinë për një mjedis të sigurt dhe të mbrojtur për të gjithë.

Vizitoni website tonë për të rezervuar orën tuaj edukative: https://siguriarrugore.dpshtrr.al

Tags: 

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga