Vijojnë punimet për investimin e ri në DRSHTRR Laç.

You are here

Vijojmë punimet për kompleksin e ri të Drejtorisë Rajonale (DRSHTRR) Laç (Kurbin)! Kantiere pune për transformim rrënjësor e kushte dinjitoze shërbimi!

Aty ku me dekada notonim mes baltës e përmbytjeve, ku uji gjatë shirave të vinte deri në mes, ku qytetarët hynin zbathur...

Investimi tërësisht me fondet e DPSHTRR për një drejtori rajonale ku në total pritet të realizohen mbi rreth 100 mijë shërbime në vit, duke e renditur të dytën për veriun, pas DRSHTRR Shkodër, dhe të gjashtën në rang vendi! Me punë dhe vullnet ndërtojmë

#ShqipërinëQëDuam #RevolucioniDPSHTRR #MIE #InvestimeJetike #DRSHTRRLaç #TransformimiDPSHTRR #PunëKudo #VëmendjaTeQytetarët #BëjmëShtet #ShêrbimeCilësore #PunësimZhvillim #AutomotorizimiShqiptar