Vijon puna rikualifikuese në DRSHTRR Korçë!

You are here

 

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor vijon punën për rikualifikimin e DRSHTRR Korçë në një kompleks rajonal tërësisht i ri! Shumë shpejt do të kemi kushte dinjitoze edhe për shërbimet e transportit rrugor të qarkut juglindor për të gjithë qytetarët dhe punonjësit! Investimet jo nga buxheti i shtetit por 100% me fondet e DPSHTRR nga vetëfinancimi si një rezultat i mirëadministrimit. Pa rritur tarifa, përkundrazi duke i përgjysmuar ato për qytetarët shqiptarë.

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga