Jean Todt mesazh për Automotoparkun e parë Shqiptar!

You are here

    Faleminderit Jean Todt! Presidenti i FIA dhe i Deleguari Special i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB për sigurinë rrugore, në takimin vjetor të Klubeve Automobilistike rikonfirmon mbështetjen për punën dhe projektet e Qeverisë Shqiptare dhe Kryeministrit Edi Rama në kuadër të uljes së aksidenteve dhe edukimit mbi trafikun, e veçanërisht për Automotoparkun e parë Shqiptar, nismë historike në fazë projektimi për t’u investuar nga DPSHTRR në Krastë, Elbasan!

Video: 

Jean Todt mesazh për Automotoparkun e parë Shqiptar!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga