Këndi i Sigurisë Rrugore u ndal në shkollën 9-vjeçare "Ahmet Xhetani", Mat!

You are here

Këndi i Sigurisë Rrugore vijon misionin qytet më qytet për edukimin përmes lojës dhe argëtimit mbi sinjalistikën rrugore!

U ndalëm në shkollën 9-vjeçare "Ahmet Xhetani", Mat, për një ditë interaktive me nxënësit e kësaj shkolle!

Edukojmë së bashku mbi situatat rrugore, duke u mbështetur në modele konkrete dhe simulime të sjelljes në rrugë.

Mësoni më shumë mbi aktivitetet tona edukative në: www.dpshtrr.gov.al


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga