Porosit Online- Targat me përzgjedhje

You are here

Fokusi i DPSHTRR, cdo ditë e më shumë, po përqëndrohet në  lehtësimin e shërbimeve ndaj qytetarëve!  

Me anë të sistemit të  rezervimit, tani do të keni mundësi për të porositur  targat me përzgjedhje (jashtë serie dhe targat e veçanta) online.
Për t’u informuar më shumë për secilën kategori, klikoni më poshtë:
Targë jashtë serie: https://www.dpshtrr.al/info-dhe-risi/targe-jashte-serie
Targë e veçantë: http://rezervim.dpshtrr.gov.al/#/booking