Super atmosferë me Gent Bushpepa!

You are here

  Super atmosferë me këngëtarin e rockut, Eugent Bushpepa, në South Outdoor Albania ku Retro Albania i dedikoi artistit një Targë Suvenir! Mund të porosisni një targë suvenir online në websitin zyrtar të Retro Albania, www.retro.al, ku mund të përzgjidhni 9 karaketere, ngjyrën dhe formën e targës. Proces shumë praktik dhe i shpejtë. Të gjitha të ardhurat të cilat gjenerohen nga shitja e këtyre targave, do të shkojnë si ndihmë humanitare ndaj popullit ukrainas.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga