Mbjellja e 250 fidanëve në Tarabosh - DRSHTRR Shkodër

You are here

Mbjellja e 250 fidanëve në Tarabosh - DRSHTRR Shkodër

Dhurata më e bukur për të ardhmen është pasurimi i natyrës.

Një falënderim i veçantë për iniciativën dhe kontributin e vyer që punonjësit  e Drejtorisë Rajonale Shërbimeve të Transportit Rrugor Shkodër, dhanë me mbjelljen e më shumë se 250 fidanëve në Tarabosh.

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga