Albumi Retro - Dhurata Ideale Kushtuar Entuziastëve të Automotobilizmit

You are here

Shumë prej jush, janë në prag pushimesh për të vizituar vende, miq e të afërm, e në këtë mënyrë Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, ka mendur për dhuratën ideale kushtuar entuziastëve të automotobilizmit dhe copëzave të historisë së tij në Shqipëri.

Albumi RETRO - Koleksioni Shqiptar, është një tekst dygjuhësh shkruar në shqip dhe anglisht, që rrëfen rrugëtimin e automotorizimit në vend përmes fotografish historike, përshkrime mjetesh, përjetimin e shqiptarëve dhe plot pjesë nga arkivat e kinematografisë shqiptare.

Këtë përshkrim që s'mund të jetë shterues pasi çdo ditë zbulojmë detaje të reja mjetesh, e gjeni në libraritë Adrion Ltd:

- Në Sheshin “Skënderbej”.

- Në Aeroportin e Rinasit.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga