Automotoparku i Parë Shqiptar në Historinë e Shqipërisë

You are here

FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) mirëpriti të rejat mbi Automotoparkun e parë shqiptar, pista e parë në historinë e Shqipërisë që do të homologet deri për F1.

Pamjet nga FIA Motorsport Games 2022, në pistën Paul Rikard, Le Castellet - Francë, arenë çdo vit edhe e F1, ku DPSHTRR shpalosi ecurinë e projektit të Auto Moto Park Albania (AMP), www.automotopark.al, fazat e nisura të punës, tërë angazhimin e të gjitha institucioneve dhe procedurat në proces.

Për më shumë ndiqni videon:

https://www.youtube.com/watch?v=QkH3Laf73PQ

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga