Avion i vjetër ushtarak në Automotive Fair Albania

You are here

Që të vegjël adhurojmë helikat, fluturidhat, ëndrrat me pilotë e sa herë shtangnim me sytë nga qielli për të shquar heroin e imagjinatës - avionin, magjinë pezull në ajër.

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor falenderon  "SHEGA TRANS SHA" dhe Z. Ervin Shijaku që mundësuan për  Automotive Fair këtë pamje dhe prezencë legjendare, gjithashtu për gatishmërinë, impenjimin dhe koston në krijimin e kësaj skenografie të rrallë e të gjallë. 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga