BMW International GS TROPHY 2022, në Shqipëri

You are here

Pilotë të shkëlqyer të kategorisë Enduro nga gjithë bota, 57 pjesëmarrës, nga 14 kombësi, me 21 ekipe e 126 motoçikleta BMW R 1250 GS.

Bashkë me  Retro.al dedikuam targat shqiptare dhe katalogun e Koleksionit Retro për miqtë specialë.

Sot nisi dita e parë, për të vijuar në plot 7 ditë me frymën e garës dhe vështirësive të shtigjeve ende të paprekura që ofron Shqipëria, si një ndër vendet e vetme të mbetura në Europë me natyrë të egër dhe fantastike.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga