Bota automotive dhe magjia ndjellëse e saj

You are here

Në episodin e radhës të emisionit  “N’Timon”- Top News TV Albania, do të prekni Inovacion, adrenalinë dhe gaz  me mjetet më të reja në arenën ndërkombëtare dhe me sipërmarrës shqiptarë, kosovarë e rajonalë, që u bashkuan e u njohët në Automotive Fair Albania, i cili shërbeu për t'i dhënë një "boost" kësaj industrie gjigande. 

Moderuar nga Krista Mike dhe Ani Murati, ndiqni videon për të zbuluar disa nga pjesëmarrësit e panairit më inovativ të vitit.

Video: 

Automoto Fair - Makinat Elektrike dhe siguria rrugore dominoi në event -“N’timon” Top News


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga