Dita pa makina

You are here

Në datë 22 Shtator 2022, u shënua Dita Ndërkombëtare Pa Makina. Kjo ditë synon sensibilizimin e njerëzve që të shmangin të paktën për një ditë makinat e tyre , të cilat emetojnë lëndë të dëmshme për organizmin, dhe si një përpjekje për të kontribuar në mbrojtje të mjedisit, të shmangim makinat  duke përdorur mënyra alternative të transportit, më shumë  biçikleta dhe duke bërë ecje në këmbë.
"Natyra nuk është një vend që e vizitojmë herë pas here, por është shtëpia jonë e vetme ku jetojmë ditë pas dite"
 
 

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga