DPSHTRR Institucion Miqësor me Katërputroshët

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor mbështet qytetarët, duke iu dhënë mundësinë e shoqërimit nga katërputroshët gjatë marrjes së shërbimeve në sportele pranë çdo drejtorie rajonale.

Personat që do të jenë të shoqëruar nga katërputroshët duhet të respektojnë kushtet e higjenës dhe sigurisë për të gjithë.

 

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga