DPSHTRR Merr Vlerësimin mbi Digjitalizimin dhe Lehtësimin e Shërbimeve për Qytetarët

You are here

Gjatë ditës së sotme, në mbajtjen e konferencës ndërkombëtare “Bazat e mirëqeverisjes për menaxhimin e cilësisë në administratën publike”, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor u vlerësua për digjitalizimin dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarët nga Zv.Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Z. Arben Ahmetaj dhe nga Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve, Znj. Milva Ekonomi.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga