DPSHTRR Pjesë e Jurisë së ASI në Ditën Kombëtare të Mjeteve Historike të Italisë

You are here

Në Bari, si pjesë e Jurisë së ASI (Automotoclub Storico Italiano) për përzgjedhjen e Mjeteve fituese në Ditën Kombëtare të Mjeteve Historike të Italisë.

Respekt dhe vlerësim për Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor dhe Retro Albania, me tre anëtarë jurie nga Tirana, krah për krah mjeshtrave dhe komunitetit italian të koleksionit, në një nga vendet evropiane me kulturë restaurimi dhe rrjet aktivitetesh nga më të shkëlqyerat në botë, sa i takon klubeve, numrit të flotës retro, botës së mjeteve të vjetra dhe automotorizimit.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga