DPSHTRR vijon t’u kursejë qytetarëve duke rritur cilësinë dhe komoditetin në ofrimin e shërbimeve!

You are here

Ndërsa inflacioni e krizat rrisin globalisht çmimet, me ndikim në rajon e kudo, DPSHTRR krenohet që vijojmë t’u kursejmë qytetarëve duke rritur dhe cilësi e komoditet shërbimesh!

Numrat flasin vetë, pa patur nevojë të shprehemi me shumë fjalë për përmirësimet e qëndrueshme në ofrimin e shërbimeve!

  • Kosto mesatare është ulur me 16.6% për shërbimet e transportit rrugor nga lehtësimet e kryera e të reflektuara!
  • Në Janar-Prill 2023, koha mesatare e shërbimeve është ulur me 30%, duke shërbyer mesatarisht 50% më shumë qytetarë në orë, krahasuar me Janar-Prill 2018!
  • Numri i shërbimeve është rritur me 50% krahasuar me Janar-Prill 2018, ku në Janar-Prill 2023 janë realizuar 882,925 shërbime ndaj qytetarëve!

Rezultate të arritura falë eficencës e risive, lehtësimit të procedurave, investimit në sisteme, thjeshtimit të cikleve, riinxhenierimit të shërbimeve, digjitalizimit e mirëmenaxhimit!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga