Drejtori i Përgjithshëm i DPSHTRR Z. Blendi Gonxhja në Euronews Albania/ Masat e Marra për Sensibilizimin e Drejtuesve Mbi Sigurinë Rrugore

You are here

I ftuar në Euronews Albania, Drejtori i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, Z. Blendi Gonxhja, diskutoi mbi masat e marra për rritjen e sensibilizimit të shoferëve mbi sigurinë rrugore. Toleranca 0 në ritestimin e atyre shkelësve që humbin të gjitha pikët e leje drejtimit. Ndër të tjera përmendi rritjen e flotës green në vend, problematikat e lëvizjes dhe transportit publik dhe transformimin e shërbimeve të transportit rrugor dhe të entit.

Video: 

Riprovimi i patentës, vetëm 10 drejtues e rifitojnë - Pjesa 3/ 03.11.2022


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga