DRSHTRR Korçë tërësisht e RE

You are here

Tashmë  Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor në Korçë ka një pamje krejtësisht të re, kjo falë  Znj. Belinda Balluku, Ministre e  Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë (MIE), e cila  bëri të mundur këtë ambient për qytetin e Korçës, shumë më shpejt procedurialisht.Gjithashtu dhe falë  Z.Ergys Verdho, ish-kreu i Autoritetit Rrugor Shqiptar (ARSH) , që vlerësoi rëndësinë, dhe sot i jepet qytetarëve një kompleks shërbimesh publike fantastik, në kohë rekord dhe me kushte dinjitoze sigurie, ergonomie e komoditeti!

Një investim stoli edhe për Korçën.

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga