DRSHTRR Korçë, vazhdojnë punimet në kompleksin e ndertuar tërësisht të ri

You are here

Po vazhdojnë punimet në kompleksin  e ndërtuar tërësisht të ri, për shtresat e binderit, në Drejtorinë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Korçë.

Qëllimi i këtyre investimeve është të krijojë kushte dinjitoze për shërbimet e transportit rrugor edhe në qarkun juglindor, ku vitin e fundit u kryen 135,097 shërbime, gjithashtu në kë qark  viti u mbyll me 37,882 mjete rrugore dhe 72,688 drejtues mjeti nga Bashkitë: Korçë, Devoll, Kolonjë, Maliq, Pogradec dhe Pustec.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga