Edukojmë përmes argëtimit fëmijët në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë

You are here

Edukojmë përmes argëtimit fëmijët në Javën Evropiane të Lëvizshmërisë!

Në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, ekipi i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor iu bashkua nismës së EuropeanMobilityWeek, si një projekt i përvitshëm i Komisionit Europian, që synon përmirësimin e cilësisë së jetesës duke promovuar përdorimin e transportit publik, biçikletën  e mjete të tjera alternative, dhe sigurisht ecjen.

 Le të përdorim sa më pak mjetet ndotëse dhe të përqafojmë qasjet e reja të transportit që janë miqësore për ambientin.