Forumi Start-Up & Inovacion Në Automotive Fair Albania

You are here

Gjatë zhvillimit të forumit  "Start-Up & Inovacion", në Automotive Fair Albania, ndër shumë diskutimesh, fokus kryesor patën temat mbi kreativitetin, inovacionin dhe sipërmarrësit e rinj si modele të suksesshme biznesi dhe historish frymëzimi.

Zhvillimi i teknologjisë dhe orientimi drejt komunikimit digjital, globalizimi i tregut dhe ndërveprimi i lartë me konsumatorin përtej kufijve, digjitalizimi i shërbimeve, po i shtyjnë gjithmonë e më shumë të rinjtë drejt nismave e sfidave të guximshme të sipërmarrjes.

Video: 

Forumi Start-Up & Inovacion


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga