International GS Trophy 2022 për Herë të Parë në Shqipëri

You are here

International GS Trophy 2022, për herë të parë në bukuritë e pazbuluara të Shqipërisë.

Në këtë aventurë të radhës, u zbulua Shqipëria me peizazhet e saj fantastike, ku do të shkruhen historitë e aventurave këtë vit për International GS Trophy 2022.

Male të thepisur, lugina, lumenj të egër, pyje të dendura dhe një vijë bregdetare fantastike: BMW Motorrad do të sjellë International GS Trophy në Shqipëri në datat 4-10 shtator 2022.

Motoçiklistët më të mirë të Enduro në botë, presin me padurim eksplorimin nëpër shtigjet epike, me motorët e tyre GS, në një kompeticion të mbushur me aksion! #SpiritOfGS

7 ditë adrenalinë, 7 ditë që morën 2 vite përgatitje, 7 ditë që ndryshojnë jetën.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga