Komisioni RETRO

You are here

Motorat janë pjesë e rëndësishme e lëvizshmërisë që të falin liri e kënaqësi të veçantë ndërsa udhëton në rrugët e qytetit. Regjistrimi i mjeteve historike Retro është shërbim dhe aktivitet i Komisionit të vlerësimit të Retro Albania! Ku  kësaj here ju dedikua  dyrrotakëve plot emocion, katër  prej të cilëve u bënë pjesë e inspektimit të detajuar nga komisioni:

1983 Vespa PX125E

1990 Vespa PK50XL

1985 MZ ET2

1990 Vespa PK50XL
 
 
Për kushtet dhe kriteret, apo për të konsultuar Listën e Mjeteve Historike përpara importit apo blerjes së një mjeti klikoni në faqen zyrtare të retro.al.

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga