Komisioni Retro dhe Mjetet Kandidate për Marrjen e Statusit Retro

You are here

Komisioni Retro inspektoi disa nga mjetet kandidate për marrjen e statusit të veçantë, ku disa mjete u ritestuan dhe kaluan, e disa të tjera do të kthehen sërish pasi të bëjnë riparimet e nevojshme.

Lista vijon si më poshtë:

1. 1965 Ford Mustang - Ritestim - Merr statusin Retro 

2. 1972 Mercedes Benz 220d W115 - Ritestim - Merr statusin Retro 

3. 1985 Cadillac Seville - Ritestim - Merr statusin Retro 

4. 1980 Mercedes Benz 230C (C123) - Nuk e merr ende statusin Retro 

5. 1982 Mercedes Benz 280SEL (W126) - Nuk e merr ende statusin Retro 

Për të gjitha informacionet e nevojshme, jeni të lutur të na shkruani, ose të vizitoni faqen www.retro.al 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga