Kujdes/ Respektoni Rregullat e Qarkullimit Rrugor

You are here

Gjendja aktuale na vendos para përgjegjësisë të gjithëve.

Këmbësorë, pedalues, motoçiklistë e shoferë, bëni kujdes.

Mosrespektimi i semaforëve, i vijave të bardha, i korsive të pedalimit apo përdorimi i pajisjeve të ndaluara në trafik, moskujdesi për veten, për pasagjerët e për pasojat tek të tjerët, janë realiteti i përditshëm.

Shikoni përmes shenjave të kuqe e jeshile të evidentuara në video, dinamikën e përdorimit të rrugës në kryeqytet, për të kuptuar numrin e lartë të kundravajtjeve dhe aksidenteve që po ndodhin në zonat urbane.

Edukimi e shembulli nis nga vetja, familja, prindi, kopshti, shkolla, media dhe shoqëria.

Video: 

Gabimet e Përditshme në Qarkullimin Rrugor!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga