Kujdesi në Ditët me Shi Për Drejtuesit e Mjeteve

You are here

Në ditët me shi, drejtuesit e mjeteve duhet gjithmonë të kenë parasysh këto këshilla për një udhëtim sa më sigurt:

Kontrolloni funksionalitetin e fshirëseve të xhamave.

Përshtatni shpejtësinë dhe mos bëni manovra të papërgjegjshme.

Ruani distancën e sigurisë.

Mbani të dyja duart në timon.

Kontrolloni dhe përdorni gomat e përshtatshme.

Shmangni frenimin e menjëhershëm dhe të papritur.

Mbajtja e dritave ndezur ju qartëson pamjen dhe ju bën më të dukshëm nga mjetet e tjera

Në reshje të mëdha, mbani ndezur dritat e mjegullës 

Kujdes i veçantë ndaj mjeteve të transportit të udhëtarëve.

Video: 

Këshilla për ditët me shi.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga