Mirëmëngjes Me Kujtesën: Dita e Parë e Punës së Çdo Jave 08:00-19:00

You are here

Mirëmëngjes dhe javë të mbarë!

Ju rikujtojmë se orari i të gjitha shërbimeve në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor, ditën e parë të punës së çdo jave është: 08:00-19:00

Për të shmangur radhën në Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Tiranë dhe Durrës për veprimet me mjetin, rezervoni orarin e shërbimeve në: www.dpshtrr.al.

Rezervo Kontrollin Teknik dhe Paguaj Taksat Online në platformën e-Albania. 

Për informacion dhe asistencë për Rezervimin e Kontrollit Teknik na telefononi në: 0688015833.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga