Mirëmëngjes/ Rikujtesë, Orari i Shërbimit Çdo të Hënë në Çdo DRSHTRR është 08:00-19:00

You are here

Mirëmëngjes dhe javë të mbarë!

Ju rikujtojmë se orari i shërbimit në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor çdo të hënë është: *08:00-19:00*!

Për të shmangur radhën në Drejtorinë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Tiranë dhe Durrës për veprimet me mjetin, rezervoni orarin e shërbimeve në: www.dpshtrr.al.

Rezervo Kontrollin Teknik dhe Paguaj Taksat Online në platformën e-Albania.

Për informacion dhe asistencë për Rezervimin e Kontrollit Teknik na telefononi në: 0688015833.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga