Mirëpresim Javën e fundit të Tetorit plot Energji Pozitive

You are here

Mirëpresim javën e fundit të Tetorit plot energji pozitive! 

Mos nxitoni të vini herët për të marrë shërbim, çdo të hënë orari i të gjitha shërbimeve në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor, është:

08:00-19:00!

Për të shmangur radhën në Drejtorinë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Tiranë dhe Durrës për veprimet me mjetin, rezervoni orarin e shërbimeve në: www.dpshtrr.al

Rezervo kontrollin teknik dhe paguaj taksat Online në platformën e-Albania. 

Për informacion dhe asistencë për Rezervimin e Kontrollit Teknik na telefononi në: 0688015833


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga