Një fundjavë Pune me Kolegët e OLD CARS CLUB - BARI (ASI) dhe të ACI e ASI Itali

You are here

Në Pulia, Itali, në një fundjavë pune me kolegët e OLD CARS CLUB - BARI (ASI) dhe të ACI ( Automobile CIub Italia) e ASI (Automotoclub Storico Italiano) Itali, mbi homologimin e mjeteve historike, aktivitetet RETRO dhe bashkëpunimin e nisur në Automotive Fair Albania e në kuadrin e Auto Moto Park Albania, www.automotopark.al, ku do të kemi edhe muzeun e Koleksionit Shqiptar të mjeteve historike.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga