Njoftim

You are here

 

Të nderuar qytetarë,

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj në pezullimin e shërbimeve të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transporti Rrugor në platformën e-Albania gjatë afatit kohor:

Ditën e premte datë 30.09.2022, ora 16:00 - e shtunë, datë 01.10.2022, kjo për arsye të përditësimit të sistemeve tona lidhur me procesin e fiskalizimit.

Për çdo informacion, kontaktoni: www.dpshtrr.gov.al dhe numër kontakti : +355 68 801 5833


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga