Njoftim për Shërbimet në datat 28-29 Nëntor

You are here

Në ditët e pushimit zyrtar, 28-29 Nëntor, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor nuk do të ofrojë shërbim në sportele.

 Oraret e shërbimit për javën në vijim do të jenë:

 E Mërkurë 08:00-19:00

 E Enjte - e Premte 08:00-16:00

Për pagesën online të taksave të mjetit, vizitoni: www.dpshtrr.al

Rezervoni online takimin në sportel për në DRSHTRR Tiranë dhe Durrës në: www.dpshtrr.al

Rezervoni kontrollin teknik në e-Albania www.e-albania.al


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga