Orari i Shërbimeve në çdo DRSHTRR çdo Ditë të Hënë / Ora 08:00-19:00

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor ju rikujton se orari i të gjitha shërbimeve në Drejtoritë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor, ditën e parë të punës së çdo jave është:nga ora 08:00-19:00.

Për të shmangur radhën në Drejtorinë e Rajonale e Shërbimit të Transportit Rrugor Tiranë dhe Durrës për veprimet me mjetin, rezervoni orarin e shërbimeve në: www.dpshtrr.al

Rezervo Kontrollin Teknik dhe Paguaj Taksat Online në platformën e-Albania.

Për informacion dhe asistencë për Rezervimin e Kontrollit Teknik na telefononi në: 0688015833


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga