Procesi i Errësimit të Xhamave të Automjetit

You are here

A e dini se cilat janë përfitimet nga errësimi i xhamave të automjetit?!

  • Bllokojnë rrezet rrezet UV dhe IR të rrezikshme për shëndetin.
  • Sigurojnë në raste thyerje xhami.
  • Freski në ditë të nxehta.
  • Shikim më i mirë kundërvezullues.
  • Jetëgjatësi e interioreve.
  • Eko-konsum, kursim, ulje e ndotjes.
  • Siguri nga hajdutë kuriozë.
  • Krijon privatësi e komoditet.

Vini Re! Mirëinformohuni për kriteret, rregullat, procedurat zyrtare të errësimit të xhamave të automjeteve me materiale të homologuara, afatet, certifikimin dhe serviset, në rubrikat e faqes së webit tëksaj drejtorie: www.dpshtrr.gov.al.

Ndiqni videon për të parë procesin e errësimit të xhamave: https://www.youtube.com/shorts/GzLjMAVQW1c


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga