Puna  e vitit 2019-2022 e DPSHTRR vlerësohet për digjitalizimin dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarët dhe subjektet

You are here

Puna  e vitit 2019-2022 e Drejtorisë së Përgjithshme te Shërbimeve të Transportit Rrugor për digjitalizimin dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarët dhe subjektet vlerësohet edhe në Konferencën Ndërkombëtare “Bazat e Mirëqeverisjes në Menaxhimin Cilësor nga Administrata Publike”, organizuar nën patronazhin e Kryeministrit, Edi Rama dhe bashkërisht me SIGMA (the Joint Programme of the OECD and EU) dhe ReSPA (the Regional School of Public Administration).

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugorr falenderon Zv. Kryeministrin, Z. Arben Ahmetaj, Ministren e Shtetit për Standardet e Shërbimet, Znj. Milva Ekonomi dhe Drejtoreshën e Përgjithshme të AKSHI, Znj. Mirlinda Karçanaj.

Sfida për transformimin e Shërbimeve të Transportit Rrugor vijon.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga