Rezervo Kontrollin Teknik Në E-Albania

You are here

Rezervoni kontrollin teknik në E-Albania duke u identifikuar si individ ose si subjekt, përmes llogarisë suaj, gjithashtu rezervoni datën, orarin dhe vendin ku do ta kryeni kontrollin teknik në linkun:https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx...

Përditësim për orare të zgjatura në ndihmë të qytetarëve.

Tashmë qendrat e kontrollit teknik në Tiranë, Durrës, Korçë dhe Elbasan operojnë deri në orën 18:00 gjatë ditëve të javës, ndërsa  qendrat e kontrollit teknik  në Tiranë dhe Durrës operojnë edhe ditën e shtunë.

Kushtet që duhet të plotësojë mjeti para se të shkojë në qendrën e kontrollit teknik:

  • Të jenë paguar të gjitha detyrimet e mjetit (taksat dhe gjobat);
  • Të ketë një policë të vlefshme sigurimi;
  • Mjeti të jetë i pastër brenda dhe jashtë;
  • Të jetë hequr gjithçka që mund të pengojë procedurën e Kontrollit Teknik.
  • Ndlohet rreptësisht që në kabinë të ketë kartëmonedha/para në momentin kur mjeti do të inspektohet!. Për informacion më të detajuar ju lutem vizitoni: https://www.dpshtrr.al/mjete/kontrolli-teknik

Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga