Rikthehet shërbimi për qytetarët në DRSHTRR Tiranë dhe DRSHTRR Durrës

You are here

Rikthehet shërbimi për qytetarët në DRSHTRR Tiranë dhe DRSHTRR Durrës, megjithatë duke konsideruar tronditjet e ditëve të fundit dhe mbylljen e përkohshme të shkollave dhe kopshteve për prindërit me fëmijë, personeli është reduktuar derisa situata të normalizohet plotësisht në vijim, ndaj lutemi për mirëkuptimin tuaj!

  Ju faleminderit!

  Na kontaktoni:

  Whatsapp/: +355 68 80 15 833

  dpshtrr@dpshtrr.gov.al

  www.dpshtrr.gov.al