Rikualifikimi i Qendrës së Kontrollit Teknik në DRSHTRR Korçë

You are here

Vijon puna për rikualifikimin e plotë të Qendrës së Kontrollit Teknik në Drejtorinë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Korçë.

Ndërhyrja e plotë rindërtuese në këtë drejtori është kryer me fonde nga vetfinancimi i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, në kuadrin e rigjenerimit të plotë të automotorizimit shqiptar anembanë vendit.

Shërbimi i kontrollit teknik po ofrohet me tarifa të përgjysmuara. 

Misioni i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor është të krijojë kushte dhe standarde cilësore por edhe të garantojë kosto minimale për përdoruesit e mjeteve rrugore.

 


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga