Selia qendrore DPSHTRR drejt rinovimit!

You are here

    Kënaqësi që në zbatim të Lejes Zhvillimore nga KKT dhe shpronësimit për interes publik që çliron përfundimisht projektin e selisë së re qendrore të DPSHTRR nga makthi i së shkuarës, sot finalizuam sëbashku me studion fituese që përfaqëson Stefano BOERI Architetti, detajet funksionale e teknike të një vepre gjurmëlënëse arkitektonike e të ndërtimit administrativ model që do t’i shtohet kryeqytetit falë këtij investimi bashkëkohor! Standarde Green e efiçiencë energjetike, kulturë e rrezatim inovacioni teknologjik, gjithëpërfshirje e publikut në hapësira edukative, siguri e prestigj shërbimesh!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga