Siguria Rrugore në South Outdoor Festival, Borsh!

You are here

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve e Transportit Rrugor ju fton të vini në Borsh!
Nga data 29 Prill-3 Maj na gjeni dhe ne me:
  • Orët edukative të Sigurisë Rrugore për fëmijët!
  • Targat Suvenir me dedikime të personalizuara sipas dëshirës! Të gjitha fondet e Targave Suvenir, do të shkojnë si ndihmë humanitare ndaj popullit ukrainas!
Ju presim në Borsh me muzikë, lojëra, argëtim për të çelur sezonin veror!
Video: 

Siguria Rrugore në South Outdoor Albania!


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga