Sigurisë Rrugore në Kha Summer Camp

You are here

Një ditë e veçantë u organizua  me Këndin e Sigurisë Rrugore dhe fëmijët energjikë të Kha summer camp " Escape together"

Larg vapës dhe diellit të nxehtë, nën shoqërinë e cicërimave të zogjve, fëmijët mësuan rregullat e sjelljes në rrugë si këmbësorë,si pedalues dhe si drejtues mjeti në të ardhmen. Me partnerin besnik Kryqin e Kuq Shqiptar, u  mundësua ky aktivitet sa edukues dhe argëtues.

Takime të tjera do të organizohen sërish shumë shpejt në Khasummercamp me grupe të tjerë fëmijësh pjesëmarrës.


Certifikuar sipas Standardit ISO 9001 nga